Ford Pass Pro

FORDPASS PRO


Beheer maximaal vijf bedrijfsvoertuigen, met tools om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden. Zodat u zich kunt focussen op het werk.

Downloaden van de Apple StoreDownloaden op Google Play • FordPass Pro
 • Blijf verbonden

  FordPass Pro is ontworpen voor nieuwe bedrijfsvoertuigen die worden geleverd met FordPass Connect. Met onze ingebouwde modem kunt u moeiteloos verbinding maken met uw voertuigen, waar u ook bent. Geeft u alle functies die u nodig hebt om uw bedrijf vooruit te helpen.

  Contacteer ons


 • FordPass Pro
 • Neem controle

  Slaap op uw beide oren: vergrendel uw voertuig waar u ook bent, zodat u zeker bent dat alles veilig is. En voertuigen met een automatische versnellingsbak kunt u zelfs de motor starten vanuit de app (niet beschikbaar op Ranger), zodat hij al warm kan draaien als u heel vroeg moet vertrekken. Open uw commandocentrum met een tik om uw voertuig op afstand te bedienen.


 • FordPass Pro
 • Ontvang meldingen

  U wordt gewaarschuwd als er problemen zijn met een van uw voertuigen. Zo kunt u de problemen aanpakken en vermijdt u onaangename verrassingen achteraf. Stel uw favoriete Ford-verdeler in en regel uw onderhoudsafspraken en herstellingen. 


 • FordPass Pro
 • Directe toegang

  Met directe toegang tot de belangrijkste informatie over elk van uw voertuigen is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van onderhoud. U kunt de bandenspanning controleren in de app zodat u weet wanneer u lucht moet bijvullen. Hierdoor vermindert de slijtage en verbetert het brandstofverbruik. U kunt ook uw AdBlue-niveau bekijken zodat u altijd weet wanneer u het moet aanvullen.


Zijn uw voertuigen waar ze moeten zijn? Voortaan weet u het.
Controleer ze doorheen de dag of wanneer u naar huis gaat, en bekijk hun meest recente locaties op één kaart.
Zit uw werkdag erop, dan bent u zeker dat alles veilig is en zich op de juiste plaats bevindt.


Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen